Top 5 snacks voor een nieuwe moeder

Babyhapjes

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om na de bevalling drastisch van eetpatroon te veranderen. Om dit te overwinnen, raden wij babyhapjes aan in kleine porties om de één à twee uur om goede eetgewoonten te motiveren. Het is het beste voor een nieuwe moeder om langzaam te beginnen; geef je buik eerst de kans om te wennen.

Wij bevelen de volgende snacks het beste aan voor een nieuwe moeder:

U zult goed kunnen uitrusten, wetende dat u uw lichaam alle voedingsstoffen heeft gegeven die het nodig heeft.

Dit zijn symptomen die vaak voorkomen bij baby’s die net kennismaken met vast voedsel. Hieronder volgen enkele veel voorkomende hapjes voor 4 maanden oud:

Wat een pinda alleen niet zal doen, is het raadsel oplossen hoe baby’s kunnen leren problemen op te lossen zonder hulp van hun ouders. Is het u opgevallen hoe moeilijk het is om uw kind een stuk cake te laten kauwen? De kauwactie stuurt een signaal naar de hersenen dat de maag vol zit. Hoe meer je kind wordt blootgesteld aan dit soort kauwen, hoe minder geïnteresseerd hij of zij zal zijn in kauwen.

Als u wilt dat uw kind zich op natuurlijke wijze ontwikkelt en gezondheidsproblemen vermijdt, moet u het goed voeden. Zorg voor regelmatige pauzes tussen de voedingen. U hoeft uw kind niet te vertellen hoeveel het tijdens een maaltijd mag eten. Door een kind zelf te laten bepalen hoeveel het eet, ontwikkelt het gezonde eetgewoonten.

Zorg voor voldoende vezelrijke koolhydraten, eiwitten en vetten (uit gezonde bronnen) in het gerecht dat je klaarmaakt. Sommige ouders vinden het makkelijker om voorverpakte vezelrijke voeding te kopen. Je kind zal leren om niet te kauwen tijdens de maaltijd, zolang hij of zij gemakkelijk toegang heeft tot licht verteerbaar voedsel.

Als je bijvoorbeeld bonen in blik koopt en ze in een pan met verse tomaten doet, kies dan voor een smaakvolle tomatensaus. Serveer volkorenpasta met spaghettipompoennoedels en magere kalkoengehaktballetjes of hamburgers. Zo is bijvoorbeeld het leren eten van fruit en groenten een leuke en makkelijke taak.

Neem in de herfst pintobonen, zoete aardappelen, muskaatpompoen, rode paprika en/of wortelen op in de maaltijden van uw kind.

Naarmate we ouder worden, kunnen we de voedingsmiddelen en dranken die we innemen beter beheren om de juiste balans van voedingsstoffen te behouden die nodig is voor een lang leven.

Supplementen zullen ons voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid en krachtige lichaamsbeweging.

Ontdek enkele leuke en eenvoudige manieren om groenten in het dieet van uw kind te verwerken. Bijvoorbeeld door te sorteren op kleur en versnipperde groenten aan soepen toe te voegen, of door roerbakgerechten, groentepizza’s of andere groenteschotels te maken die je maar kunt bedenken.

Sommige kinderen vinden het leuk om mee te doen en groente jambores te maken. Je kunt ze zelfs een vegetarische lunch voor school laten inpakken.

Velen vinden het gewoon leuk om voedsel van de wijnstok te plukken. Het populairste groentenpluk evenement in de kruidenierswinkel is de Thanksgiving Day parade. U kunt een paar van uw favoriete vakantie video’s daar te vangen. Het is ook leuk voor de hele familie om samen te gaan en deel te nemen aan het selecteren van veggie snacks.

Na de Definitie, enkele goede redenen om te proberen veel groenten te eten als onderdeel van uw gezonde eetrichtlijnen.

Voedzaam menu van groenten.

Voedzame groenten leveren een rijkdom aan essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten. Voedingsstoffen uit groenten leveren vezels, verlagen het cholesterolgehalte en verminderen het risico op beroertes en hartziekten.

GROENTEN OM TE VERMIJDEN

Kan leiden tot coma, kanker, gezichtsverlies, en leukoplakie.

Hoge bloeddruk.

Hartziekte.

Beroertes, hartaanvallen en nierstenen.

Veroudering

Voedsel rondslingeren bij mensen met overgewicht.

Veel calorieën, weinig voedingsstoffen, en te duur voor veel gezinnen.

verontreinigende stoffen.

giftig in grote hoeveelheden.

fruit en groenten.

drinkwater met pesticiden.

ontvlambaar.

trans- en gemodificeerde voedingsproducten.