How to Get the Most Out of Your Packaging Materials

duct tape on cardboard box - verpakkingmateriaal stockfoto's en -beelden

Nou, niet zoveel als je zou denken, maar we kennen allemaal de wereld waarin we leven, de middelen raken op en deze toewijding en technologie geven ons de mogelijkheid om ons er geen zorgen over te maken. Soms hebben we een beetje hulp nodig zonder echt om de nabije toekomst te geven. Met duurzame verpakkingen hebben we er geen omkijken naar.

 

 

Vind meer informatie in de sectie Leveranciers, of bezoek onze "Documenten & Downloads" Tab

 

 

FAQ

 

Wat is Tier One-verpakking?

 

Tier 1-verpakkingen of Non-GMO (volledig natuurlijk) zijn tegenwoordig het meest gebruikte materiaal in de industrie. Tier 1-verpakkingen bevatten niet enkele van de twijfelachtige kenmerken van de veelgebruikte halfvaste kunststof zonder transparantie, kleefstof of melamine, die verband houden met een aantal omgevingsomstandigheden en beroepsziekten.

 

Is er een productieproces voor het Tier One-materiaal?

 

Veel bedrijven hebben hulp gezocht bij de FDA of de USDA om een ​​meerderheidsproductieproces te bepalen dat het percentage materialen in het materiaal bevat dat afkomstig kan zijn van organische, niet-GGO-bronnen. Na wat onderzoek is een meerderheid van deze bedrijven erin geslaagd om de FDA / USDA-conforme materialen te bereiken die ze nodig hebben om alle materialen voor hun producten te vervaardigen. Om een ​​Tier One- of niet-GGO-certificering te verkrijgen, gebruikt Patagonia op dit moment echter een verwerkingsoplossing, het enige materiaal dat momenteel bestaat dat voldoet aan alle criteria voor maritieme kwaliteit en sleepboot- en binnenvaartinspectie. Als gevolg hiervan voeren we niet onze eigen cultuurcontroles per product uit op fabrieksniveau, maar leggen we in plaats daarvan onze nadruk op onze milieupraktijken en beginnen we deze oplossing met een goed percentage organisch materiaal. In aanvulling, geen van onze stoffen voldoet aan de Low-Carbon Polyester of Per-fiber Textile Standards. Als uw stof is geproduceerd met een verwerkingsoplossing die dit niveau van duurzaamheid niet haalt, zal Patagonia het pakket niet accepteren en afbreken. Raadpleeg voor meer informatie het gedeelte Onze 2-in-1-verpakkingsoplossingen gebruiken op onze pagina met beleid.

 

Welke kwaliteitsparameters bewaakt u?

 

Al onze verpakkingsmaterialen worden beoordeeld door onze kwaliteitsingenieurs om ervoor te zorgen dat deze materialen worden gecontroleerd door onze controles op bijvoorbeeld: PVC-plastic wordt gerecycled voor 96-99%, TPU wordt gerecycled voor 100% en LDPE is ongeveer 99% recyclebaar = 96 % en recyclebaar = 99% We hebben ervoor gekozen om polypropyleen te gebruiken om een ​​100% recycleerbaarheidsnorm te behouden, omdat we van mening zijn dat polypropyleenverpakkingen de schoonste en meest recyclebare verpakking zijn die in de VS wordt gebruikt en veel van de leveranciers van plastic verpakkingen vaak niet voldoen aan de 100% recyclebare normen. Daarnaast controleren we ook onze etiketten op onevenredige hoeveelheden plastic en geen enkele illustrator is bang geweest om bij Patagonia te werken na het zien van onze verpakkingsmaterialen. Hoewel Patagonia niet controleert of dit materiaal wordt gerecycled, Patagonië krijgt wel wat gedoe van sommige mensen die bang zijn dat hun product in beslag wordt genomen als het meer dan 8% polypropyleen bevat. Hoewel onze materialen nooit meer dan 8% polypropyleen mogen bevatten, vanwege de chemie en verpakking van deze materialen, wordt polypropyleen feitelijk beheerd in ons recyclingproces. Vanwege dit feit geven we onze verpakkingsmaterialen geen suikercoating en het is redelijk om enige verwijtbaarheid toe te passen ten aanzien van de plaatsing van onze maat- en kleurmarkeringen.

 

Waar is uw niet-GGO-materiaal?

 

Onze verpakkingsmaterialen beginnen met de biologische ingrediënten die worden gefilterd uit de grondstoffen die worden gebruikt om uw DWR te maken. Om organisch en biologisch afbreekbaar te blijven, zijn deze materialen getest door de Food and Drug Administration (FDA) als ODA1- en ODA2-fermentoren om het biologische product te beperken tot slechts 420 delen per miljoen organisch concentraat (OCP) = 420 mg/kg= 5,4% en categorie van herkomst Smog Absorberend = 0,5 gram

 

We slagen voor milieu-integriteitsbeoordelingen (EIR)

 

Wij bieden bedrijven en consumenten een schaalbare optie om Albatross Performance Lakes (APL's) voor hun verpakkingen te specificeren. Het proces maakt gebruik van een Affinity Charged Lithium-Ion Battery vervaardigd door de Colorado Corporation of Diborium. APL's bieden natte capaciteit in een compact formaat, wat een efficiënte, roterende verpakking mogelijk maakt. APLS zijn kleine dubbelwandige, enkelwandige en stijve constructies waarin geaccentueerde materialen zijn verwerkt, wat resulteert in een minder ernstige impact op het milieu dan onze aluminium-ion-ontwerpen. Deze structuren bieden duurzame verpakkingsopties voor een breed scala aan gebruiksscenario's, waaronder tassen, flessen, startups, dozen en bijsluiters.