Het belang van analyse en beoordeling

Financiële analyse is aan vernieuwing toe - CM Web

pure methodiek vraagt ​​van alle verandermanagers, binnen een organisatie en daarbuiten, aan hetzelfde te werken. Dat is de Radic binnenin. Het bestaat uit de vier periodieke stappen:

a) analyse en beoordeling

b) analyse en beoordeling

c) analyse en beoordeling

d) analyse en beoordeling

Laten we uitleggen wat deze vier belangrijke stappen zijn. Bij analyse en assessment wil een organisatie weten hoe het staat met het gesignaleerde vraagstuk. Dit wordt vaak de 'status quo' genoemd. Maar dit is niet de manier waarop het gewoonlijk wordt aangepakt – soms is dat het geval; een status-quo willen krijgen, kan beter worden uitgedrukt in het analyseren van de kwestie.

Analyse en beoordeling kunnen een behoorlijk complex idee zijn bij het managen van verandering. Een complex vraagstuk werd beschreven door een van de grootste aanbieders van change management procedures, die verantwoordelijk was voor het afhandelen van een van de meest voorkomende consumerende producten op het gebied van technologie…. technici. Door recentelijk (eind 2006) implementatiebeoordelingen van hun softwareproduct te doen, ontdekten ze dat de 'status-quo' echt tot het verleden behoort:

Christoagoudal 'status quo'

Voordat ze begonnen met het implementeren van hun softwareprogramma, voerden technici slechts kleine aanpassingen aan hun software uit, meestal omdat ze niet zeker wisten wat hun voorkeursmethode zou zijn. Door de mogelijkheden van het softwareprogramma kunnen de monteurs nu grote aanpassingen maken in hun werkwijze. Het is een feit dat naarmate programmeurs steeds geavanceerder worden, hun methode om dingen te doen steeds geavanceerder wordt.

Deze vooruitgang heeft niet alleen betrekking op hun verbeterde manier van werken, maar was ook van toepassing op de competitieve omgeving waartegen ze aanvankelijk concurreerden. Veel van hun concurrenten gebruikten vergelijkbare programma's, maar de markt had deze geavanceerde methoden nog niet volledig overgenomen. Zonder een werkwijze voor hen hadden ze geen concurrentievoordeel (met uitzondering van hun expertise).

Naast de kwestie van de concurrentie, werkten de nieuwe technologieorganisaties met de snelle projecten die verband hielden met hun geavanceerde methoden. de snelheid van projecten resulteerde vaak in de selectie van methoden voor samenwerking die niet kosteneffectief waren, met als voorbeeld één groot implementatieproject; zelfs de tijd die nodig was om een ​​nieuwe pc te krijgen met de nieuwe programma's en software werd sterk verminderd door de mankracht van beide groepen. Nieuwe ideeën werden geïmplementeerd door verschillende groepen binnen de organisatie: financiën, HR en IT en ze gebruiken allemaal de voorgestelde methode om hun productiviteit te verhogen en natuurlijk om geld te besparen. Het bleek steeds duurder te worden om door te gaan met de methode zoals die de afgelopen jaren werd toegepast, en gemakkelijker zullen de wijzigingen aan de nieuwe methoden zelf zijn. Als gevolg van al deze verhoogde productiviteit en tijdwinst, werd het project dat oorspronkelijk bedacht om het bedrijf kosten te besparen, begint nu efficiënter te werken. *

b) analyse en beoordeling

En nu komen we bij analyse en beoordeling, een belangrijke vraagstelling met betrekking tot de strategie die u voor ogen heeft en als zodanig wilt u consistent en goed geïnformeerd blijven.

We gebruiken een online analysetool genaamd lexityresume(http://www.lexityresume.com/), die een van de meest uitgebreide en effectieve online tools biedt op het gebied van schermgeneratie van cv's. Het scherm is verdeeld in verschillende gebieden – de linkerkant toont de belangrijke gebieden van het document, terwijl de rechterkant toont die moeten worden aangeraakt. Het kan voor sommige mensen erg verwarrend zijn wanneer alle evaluaties zijn uitgevoerd, nadat een strategie is betaald. Het betekent niet dat om de nieuwe strategie te volgen, je de oude moet verlaten. U hoeft alleen maar de duur van het analyse- en beoordelingsproces te verlengen.

De gestructureerde aanpak van verandermanagement zoals voorzien in de zuivere methodiek, onderstreept het belang van regelmatige evaluatie en analyse van uw eigen organisatie. U wilt het toekomstige goud van uw organisatie bepalen – om strategische veranderingen te kunnen doorvoeren, moet u weten dat de ideeën die u in gedachten had toen u uw strategie postte ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Daarom moet u uw situatie zo goed mogelijk analyseren. Daarom is het belangrijk om de pure methodiek te hanteren en je eigen strategische proces er gewoon in te laten verdampen, flexibel dus.

c) analyse en beoordeling

Nu de strategie is en de implementatiemethode in praktijk is gebracht, is het tijd voor een kleine evaluatie en analyse. In de pure methodiek is dit natuurlijk al lang voor de implementatiefase gekomen en daar is het punt al bereikt. Nu de strategie is en in de praktijk is gebracht, moet u een definitieve afweging maken. Dit is een cruciaal onderdeel van het fusieproces, het herzien en aanpassen van enkele details. Het belangrijkste element: