Belastingconsulent

belasting

Omdat er zo’n grote vraag is naar talenten op dit gebied, is er van oudsher een secundaire markt voor belastingconsulenten. Cliënten hebben van oudsher belastingsoftware gekocht van gevestigde bedrijven die gebaseerd zijn op belastingconsulenten. Deze bedrijven krimpen ineen bij de naam IRS, vanwege de bescherming die zij bieden. Omdat zij de meest deskundige belastingadviseur in de Verenigde Staten zijn, moet u een zeer hoge opleiding hebben, ongeveer 20 uur per jaar. U moet ook 20 uur per week tijd hebben om belastingaangiften voor te bereiden. Het berekenen van belastingen is essentieel omdat het een zeer eerlijke bezigheid is.

Pas echter op, want er zijn bedrijven die “belastingadviseur” verkopen die geen professionals zijn op het gebied van belastingplanning. Dit zijn degenen die de gemakkelijk-komen-gaan jongens voor een ritje nemen. Deze onverantwoordelijke bedrijven bieden belastingadvies aan klanten aan om hun eigen zakken te vullen, net als onze vraatzuchtige aard bij mensen. De eerste rode vlag van een belastingadvieszwendel is wanneer belastingadvies wordt verkocht aan mensen die niet van plan zijn een belastingaangifte in te dienen. Meestal heeft de vermogende klant in deze situaties geen behoefte aan het advies, omdat hij al enorme investeringen doet in deRI-onthulling.

Ongeveer 10 of 15 jaar geleden werd in het land een belangrijk belastingprogramma ingevoerd, met de bedoeling de mensen ertoe aan te zetten hun accountantsdiensten te kiezen. Wanneer accountantscontrole verplicht is voor belastingbetalers, zijn zij verplicht gedetailleerde financiële openheid van zaken te geven. Als een cliënt al vermogend is en hij moet zijn nodige vermogensbestanddelen bekendmaken, waar zou hij dan het belastingadvies halen? Het antwoord is eenvoudig, zij zouden het te druk hebben met het maken van deals en het doorhalen van hun creditcards.

Een eerlijke belastingadviseur zou niets te verkopen of aan te bieden hebben op zijn diensten, aangezien hij zijn diensten gratis aan zijn cliënten aanbiedt. Er zouden geen kopers zijn voor de diensten; in plaats daarvan zou de klant echt financieel advies krijgen. Een eerlijke belastingadviseur is een professional op het gebied van belastingplanning, een CPA, indien nodig, of een andere belastingprofessional die een vergunning heeft om advies te geven over zijn of haar vakgebied belastingen. Dit type “adviseur” is ook bekend als een geregistreerde belastingagent, en belastingbetalers kunnen een beroep doen op hun diensten wanneer dat nodig is, van een klein startend bedrijf tot multimiljonairs.

Een goede website voor belastingadvies zal de diensten van een belastingconsulent tegen zeer geringe kosten aanbieden. Er zijn ook gratis belastingcursussen die belastingbetalers kunnen volgen, waar belastingdeskundigen belangrijke kwesties in verband met belastingplanning persoonlijk kunnen bespreken. Dit kan allemaal thuis worden gedaan binnen 5-6 uur, online dankzij de kracht van technologie. Bovendien zijn de kosten minimaal, aangezien men gratis persoonlijk advies kan inwinnen via een uitgebreid netwerk van belastingconsulenten.

Welke van deze professionals het beste voor u is, hangt af van uw fiscale situatie, aangezien elke professional bijvoorbeeld een andere aanpak kan hebben voor het omgaan met fiscaal verlies. Een belastingprofessional kan ervaring hebben met het opzetten van een geheime bankrekening voor vermogende particulieren om fortuinen te verbergen. Anderen kunnen zich toeleggen op internationaal bankieren, een andere strategie om vermogen te creëren. Elke professional heeft zijn eigen specialisatie, waardoor hij in contact komt met consumenten, bedrijven en de politiek.

Let op een paar feiten:

– Een beroepsvoorlichter waarschuwt voor het aangeven van indirecte beleggingen in te dure fiscaal begunstigde sectoren zoals design en verzekeringen. In sommige gevallen hebben belastingbetalers duizenden dollars verloren door advies in te winnen over niet-belastinggerelateerde beleggingen, aangezien het van deze professionals afhangt om offshore bankrekeningen voor hen op te zetten.

– Een bijberoep of een nieuwe zaak vergt gewoonlijk een aanzienlijke inbreng van geld, terwijl de betrokkene ook het risico loopt een onderneming te beginnen die geen financieel rendement oplevert. Om dit risico te vermijden, worden de kosten van diensten zoals financieel advies om mensen te helpen doelgericht de belastingen te minimaliseren, zeer op prijs gesteld.

– Als u belastingadvies inwint, kunt u uw vermogen onderbrengen in beschermde trusts, om onnodige uitgaven te vermijden zoals een trustmaatschappij die u veel kosten in rekening brengt voor advies over belastingzaken die u na aan het hart liggen.

Ten slotte is het raadzaam te weten dat belastingminimalisatie en -advies tegenwoordig in feite niet moeilijk zijn, omdat er een aantal open deuren zijn waarlangs u uw weg in de juiste richting kunt vinden.

Lees meer:

Administratiekantoor Tilburg
Boekhouding Tilburg