Een accountantskantoor

Administratiekantoor IJsselstein

Een accountantskantoor is, per definitie, een kantoor dat rekeningen en verslagen “verwerkt” of “vaststelt”. In tegenstelling tot een administratiekantoor worden de in een accountantskantoor genomen beslissingen doorgegeven aan een staf van accountants en/of rapporteurs. Er is geen “wereldwijde” boekhoudkundige organisatie die rekeningen verwerkt. Het is niet juist en zelfs niet mogelijk voor een accountantskantoor om de rekeningen van vrijwel elke onderneming te verwerken.

Een boekhouder houdt zich bezig met het “verwerken” of “vaststellen” van rekeningen, terwijl een administrateur in feite een part-time boekhouder is. Omdat een administrateur minder “rol”-vergaderingen heeft dan een accountant en dus minder papierwerk moet verrichten, is dit secretariaat veel sneller en eenvoudiger te runnen dan een accountantskantoor.

Het is een dienst die wordt aangeboden door verschillende kantoren van verschillende grootte, alsook door sommige gekwalificeerde professionele bedrijven. (Zie het resource-vak hieronder voor een lijst van dergelijke kantoren.)SI hout Chaseat Op de hoek van 70th en Division Street in het centrum van Phoenix, AZ is al vele jaren een druk kantoor in het centrum, waarvan het grootste al bijna 49 jaar bestaat. Het opereerde vroeger onder de naam KW dupwell Worldwide Finance Corp. “We bedienen industrieën variërend van verzekeringen tot het schilderen van stacaravans,” zegt president en CEO Howard Strong van de succession partneraged. “Data veranderen vaak, maar we beheren nu meer dan een miljoen rekeningen en sluiten elk jaar ongeveer twee miljoen leningen af.”

Let wel, managementpersoneel van sommige firma’s, zoals Practice Management Group, zou u afraden om met een beheerder te werken. “Wall Street is erg verantwoordelijk,” zegt Strong. “Ze willen niet lastig gevallen worden met details.” Hij is van mening dat de typische Commercial Office-beheerder (EWMA) hooguit één vicepresident en één secretaresse zou moeten hebben.De vicepresident van EWMA is verantwoordelijk voor het onderhouden van alle facetten van een klantrelatie, en dat omvat het invullen van het papierwerk voor alle aspecten van een deal.

Al het papierwerk tijdens het beheer van de lening van een cliënt wordt gedaan op het moment van het leningsvoorstel. De enige keer dat papierwerk naarEWMA wordt gestuurd is bij het afsluiten van de lening. Pas bij het afsluiten van de lening worden belangrijke definitieve documenten, zoals de titel van de lening, een kopie van het HUD-certificaat van de Federal Housing Authority en ondersteunende documenten, naar elke bank gestuurd ter beoordeling. De nadruk voor de incassodienst ligt op de titel van het eigendom en het boxnummer, niet noodzakelijk op de afsluitingsdocumenten van de lening.

Als leningen “in-frames” zijn bij één bank, worden documenten gewoonlijk heen en weer gestuurd tussen de leningverstrekker en de banken totdat beide partijen komen tot een aanvaardbare lening afsluitende inventaris of afwikkeling. Zodra de documenten bij de bank zijn ontvangen, werkt de leningsofficier van H&R Block met kopieën van de eigendoms- en betalingsregisters in zijn/haar opdracht om het dossier samen te stellen, dat door het eigen registratiesysteem van de bank en de lener is samengesteld. De leningsofficier moet vertrouwd zijn met het softwareprogramma van de bank, zodat hij/zij weet waarnaar te zoeken, en de leningsofficier moet weten hoe de financiële software te gebruiken om de belangrijkste records efficiënt te collationeren.Veel Active trailing en hibernate commando’s zijn een vereiste voor veel banken, en deze kunnen veel tijd in beslag nemen wanneer tijd van wezenlijk belang is.

In het algemeen, wanneer de lener een lening afgesloten wil hebben, is hij waarschijnlijk in een positie om het afsluiten van de lening te vragen, in persoon, of aan de telefoon. Zoals u zich kunt voorstellen, worden kredietnemers bij schriftelijke verzoeken echter ernstig benadeeld. Voor een effectieve afsluiting van de lening zijn volledige documentatie en handtekeningen vereist. De Commerciële Bovendien zijn de redenen voor de vertragingen of verliezen van de lening duidelijk; misschien werd de titel van de lener op het eigendom van iemand anders gezet. Misschien heeft de lener niet alle vereiste documenten verstrekt of is hij er gewoon van uitgegaan dat het eigendom was gefinancierd terwijl dat niet het geval was. Banken hebben er instinctief belang bij vertragingen en verliezen te voorkomen; de commerciële situatie is uniek verzwarend en drukkend veeleisend. De due diligence- en goedkeuringsprocessen kunnen tijd en geld kosten, wat leidt tot kostbare fouten of vertragingen.

De leningsofficier moet de lener helpen bij het invullen van de nodige formulieren en documentatie. Indien mogelijk zal de medewerker de lener helpen bij het schrijven van de duidelijke intentieverklaring, of afsluitingsdocument, om een lening af te sluiten. Zodra de Factoringovereenkomst en de nodige financiële en verzekeringsdocumenten zijn ondertekend, kan de leningsfunctionaris de documenten zichtbaar maken en het leningdossier opschonen. Zodra de lening is afgesloten, worden de kopieën van de leningofficier naar de kredietgever van de kredietnemer gestuurd, terwijl de intentieverklaring naar elk van de titelbureaus van de pandhouder wordt doorgestuurd.

Uitpraten van de lening-geschiedenisVoordat de bank een lening accepteert, wil zij eerst kijken naar het type lening en welke specifieke beperkingen de lening oplegt aan de Kredietnemer.